PERSONALOPPLYSNING & GDPR

Vi er veldig opptatt av at personopplysningene dine blir håndtert på en betryggende måte. Vi vil til enhver tid behandle personopplysninger innen rammen av gjeldende lov og forskrift. Personvernerklæringen vil bidra til at personopplysningene blir behandlet i samsvar med regelverket.
Under f√•r du en n√¶rmere beskrivelse av hvordan vi h√•ndterer disse opplysningene. N√•r du er kunde hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Denne informasjonen trenger vi for √• opprette deg som kunde. N√•r vi skal sende varene til deg, trenger v√•r transport√łr din kontaktinformasjon.
Vi er ogs√• p√•lagt √• oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsf√łring, avgiftsh√•ndtering og eventuell returh√•ndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi vil at det skal v√¶re 100% trygt √• handle hos oss, derfor oppbevarer vi ogs√• IP-adressen, for √• unng√• svindel.

Cookies

Generelt bruker vi ikke cookies p√• hjemmesiden v√•r, utenom at vi logger din IP-addresse, hvilke land du kommer ifra og hvilken del av hjemmesiden du har bes√łkt. Loggen blir oppbevart i 1 m√•ned f√łr den automatisk blir slettet. Dette er for √• sikre oss mot hacking og svindel.

Post

Vi tilbyr kundene v√•re √• motta ulike tilbud og nyheter p√• e-post, skype og lignende. Dette er frivillig og kunden m√• si ifra hvis de ikke √łnsker slik kommunikasjon p√• sales@norfra.no..
E-postadressen, telefonnummer, navn og addresse lagres i en egen database, deles ikke med andre og vil slettes n√•r det √łnskelig fra kunde. E-postadressen slettes ogs√• om vi f√•r tilbakemelding p√• at den ikke er aktiv.
Norfra.no selger ikke personopplysninger til tredjepart. Firmanavn, adresse og leveringsadresse ved salg, blir videreformidlet til transport√łren og tollmyndighet slik at vi kan levere varen mest effektivt. I enkelte tilfeller, der kunden selv √łnsker blir kontaktnavn, telefonnummer og epost-adresse viderelevert til transport√łr.

Behandlingsansvarlig

Norfra Eksport AS, Troms√ł ved administrerende direkt√łr som har det overordnede ansvaret for behandling av personopplysninger.

Lagring av personopplysninger

Personopplysningene lagres elektronisk i datasystemene til Norfra Eksport AS, og forblir lagret og behandlet så lenge det foreligger gyldig samtykke eller annet gyldig behandlingsgrunnlag.

Dine rettigheter

Personer med registrerte personopplysninger lagret hos Norfra.no har f√łlgende rettigheter:
‚ÄĘ Be om tilgang til opplysninger som er lagret om dem
‚ÄĘ Be om retting av opplysninger som er uriktige
‚ÄĘ Be om sletting av opplysninger
‚ÄĘ Be om begrensning av behandling
‚ÄĘ Protestere mot at opplysninger blir behandlet
‚ÄĘ Be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til tredjepart
‚ÄĘ Trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling
‚ÄĘ Klage til Datatilsynet i Norge p√• behandling av personopplysninger

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon om personvern og dine rettigheter i forbindelse med lagring av personopplysninger, eller om du √łnsker innsyn, √• reservere deg eller be om retting eller sletting, ta kontakt med oss i Norfra.no, enten via v√•r mailadresse sales@norfra.no eller telefon +47 77602400.

Troms√ł, 1. juni 2018